Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vanilia torta

 

Hozzávalók:

4 tojásos, vastagra sütött, vaníliával ízesítette piskóta hasáb.

-1 dl tej, 3 dk cukor, 1 cs vanília,1 ek kakaó. 1 ek rum összemelegítjük és meglocsoljuk a piskótát még melegen. Kókusz reszelékkel megszórjuk. Ha kihűlt, a tetejéből egy ék alakot kivágunk.        

Krém:   

5 dl tej, 2 cs vanília puding, 10 dk vaj,10 dk cukor, 2 cs vanília

A pudingot megfőzzük és hűtjük. A vajat és a cukrot kikeverjük és a kihűlt pudingba keverjük. Beletöltjük az ék helyére, és belenyomjuk az éket is, úgy hogy kicsit kiemelkedjen. Körbe díszítjük a krémmel a széleit és a tetejét, hűtjük.