Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túrótorta piskóta alappal

Tészta

Sütünk 6 tojásból piskóta karikát, majd ketté vágjuk.

Gyümölcsök, torta zselépor.

Túrótöltelék:

50 dk túró, 25 dk cukor, 1 margarin, 1 cs vanília pudingpor, 3 dl tej, 1cs vanília,

A pudingport a tejjel elkeverjük és megfőzzük, majd hűlni hagyjuk időnként megkeverve, hogy ne legyen darabos. A margarint és a cukrot habosra keverjük, beledolgozzuk a túrót is, majd a kihűlt pudingot is a vaníliával .A krém kb 1/3-val megkenjük az alsó tortalapot, majd ráborítjuk a másikat. Befedjük a maradék krémmel a tetejét és az oldalát a szélén kicsi peremet képezve a krémmel, gyümölcsökkel díszíthetjük és az elkészített zselatinnal leöntjük a tetejét. Hűtjük, tejszínhabbal tálalhatjuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 2
Összes: 183434
Hónap: 1252
Nap: 51