Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mazsola torta

Tészta:

 

4 tojás sárgája és 6 tojás  habja, 12 dk cukor, 9 dk darált dió, 9 dk mazsola, 3 dk kakaópor,

Krém

2 tojássárgája, 13 dk porcukor, 3 dk kakaópor, 20 dk margarin, mazsola, dió

A tésztát elkészítjük ahogy a piskótát a liszt helyett rakjuk a diót és a mazsolát. Közepes méretű tepsiben megsütjük. Ha kihűlt az elkészített  krémmel megkenjük és mazsolával és dióval meghintjük. A krémhez a vajat és tojássárgát a cukrot habosra keverjük ízesítjük a kakaóporral.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 180897
Hónap: 1351
Nap: 46