Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meggy torta

Tészta:

25 dk darált keksz, 10 dk margarin,2 ek kakaó, 10 dk cukor, 1 vanília, rum, tej

Összegyúrjuk a hozzávalókat kevés rummal és annyi tejjel, hogy összeálljon a tészta, egy kerek torta formába belenyomkodjuk a tésztát.

Krém:

4 dl tej, 1 cs vanília puding, 3 ek cukor, 10 dk margarin, 1 cs vanília 1 ü magozott meggybefőtt

A pudingot kikeverjük a tejjel és összefőzzük, majd hűlni hagyjuk. A margarint a cukorral habosra keverjük és a kihűlt pudingot is beledolgozzuk. A krémet ráöntjük a kekszes alapra és kirakjuk a meggyszemekkel.

Hab:

4 dl tejszín,3 k cukor, 1-2 cs habfixáló

A tejszínt felverjük és a cukorral ízesítjük a habfixálót is beledolgozzuk. A meggyszemekre halmozzuk, vagy nyomózsákból halmokat nyomunk körbe. Tetejére csoki forgácsot reszelünk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 183381
Hónap: 1240
Nap: 64