Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mazsolás Aranka torta

Tészta alap:

15-20 dk darált keksz, 10 dk olvasztott margarin, kávé vagy tej

A kekszet az olvasztott margarinnal összekeverjük,  ha száraz lenne, akkor kevés tejjel vagy kávéval lazíthatjuk. Morzsalékos  állagú legyen. Egy kapcsos tortaformába nyomkodjuk bele és a hűtőbe rakjuk.

Krém:

1 cs Aranka krémpor (bármilyen), 2 cs tejszínhab por, tej, 2 cs habfixáló, mazsola, vagy aszalt gyümölcs, vagy friss gyümölcs

A krémport és a habport kikeverjük a szükséges tejjel, de nem baj, ha kicsivel kevesebbet adunk hozzá. Végül belekeverjük a habfixálót is, és a mazsolát vagy a gyümölcsöket. Ráöntjük kekszes alapra. A tetejére rakhatunk gyümölcsöket és leönthetjük gyümölcskocsonyával. De csoki forgáccsal is díszíthetjük, vagy  mikróban felolvasztott dzsemmel is kipöttyözhetjük a tetejét.

 

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Online: 1
Összes: 179666
Hónap: 1208
Nap: 38