Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Raffaelló

Hozzávalók:

30 dk porcukor, 30 dk tejpor, 6 dk margarin, 20 dk kókusz, 1 dl víz, kókusz a forgatáshoz, mogyoró

A vizet felforraljuk, bele dolgozzuk a vajat és a cukrot. Beleforgatjuk a tejporos kókuszt. Golyókat formálunk közepébe mogyorót teszünk és kókuszba forgatjuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Online: 1
Összes: 179666
Hónap: 1208
Nap: 38