Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Raffaelló

Hozzávalók:

30 dk porcukor, 30 dk tejpor, 6 dk margarin, 20 dk kókusz, 1 dl víz, kókusz a forgatáshoz, mogyoró

A vizet felforraljuk, bele dolgozzuk a vajat és a cukrot. Beleforgatjuk a tejporos kókuszt. Golyókat formálunk közepébe mogyorót teszünk és kókuszba forgatjuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 2
Összes: 188876
Hónap: 2454
Nap: 89