Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Betyár szelet

Hozzávalók:
1 csomag ostyalap, 20 dk olvasztott vaj, 25 dk cukor, 8 tojássárga, 30 dk cukor pirítva, 1 tányér dió,
A dió felét ledaráljuk a másik felét, apróra vágjuk. A tojássárgákat a cukorral kikeverjük. A cukrot egy lábasban felolvasztjuk kevergetve, majd belerakjuk a vajat és a kikevert tojássárgákat. Levesszük a tűzről és a diót beledolgozzuk. Az ostyalapok közé kenjük. Egy éjjelre lenyomatjuk, majd keskeny csíkokra szeljük. Sokáig eláll.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178427
Hónap: 937
Nap: 43