Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tyúkláb

Hozzávalók:
Liszt amit felvesz, 3 ek cukor, 6 db tojásfehérje, csipet só, rum

Felverjük a cukorral és a sóval a tojások fehérjét és annyi lisztet adunk hozzá, hogy rétestészta keménységű legyen és fél órát pihentetjük. Ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk és derelye vágóval csíkokat vágunk. Az egyik végét két helyen bevágjuk, forró olajban megsütjük, sütés közben szétnyílik, mint a tyúkláb. Tálalni porcukorba forgatva lehet.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 170301
Hónap: 1523
Nap: 42