Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rigó jancsi

2011.02.01

Tészta:
2 tojás, 2 ek cukor, 1 púpos ek liszt, 1 ek kakaópor, 1 ek olaj

A tojásfehérjéket felverjük habnak a cukorral, bele rakjuk a sárgákat, az olajat és végül a lisztet is. Papírral bélelt, közepes méretű tepsibe sütjük. Sütés után még melegen lehúzzuk a papírt a tésztáról és kétfelé vágjuk.

Krém:
6 dl tejszín, 1 púpos ek zselatin, 15 dk csoki, 10 dk vaj 5 ek cukor

Tetejére:
15 dk étcsoki,

A zselatint 1 dl vízben felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A tejszínt felverjük a cukorral, bele dolgozzuk a zselatint, majd az egyik felébe bele keverjük az olvasztott csokit és a vajat. Az alsó lapra kenjük a csokis habot, majd a fehéret. A tetejére rakjuk a piskóta lapot és olvasztott csokival bevonjuk, megjelöljük a kockák helyét.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 2
Összes: 185010
Hónap: 1759
Nap: 56