Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rigó jancsi

2011.02.01

Tészta:
2 tojás, 2 ek cukor, 1 púpos ek liszt, 1 ek kakaópor, 1 ek olaj

A tojásfehérjéket felverjük habnak a cukorral, bele rakjuk a sárgákat, az olajat és végül a lisztet is. Papírral bélelt, közepes méretű tepsibe sütjük. Sütés után még melegen lehúzzuk a papírt a tésztáról és kétfelé vágjuk.

Krém:
6 dl tejszín, 1 púpos ek zselatin, 15 dk csoki, 10 dk vaj 5 ek cukor

Tetejére:
15 dk étcsoki,

A zselatint 1 dl vízben felfőzzük, majd hűlni hagyjuk. A tejszínt felverjük a cukorral, bele dolgozzuk a zselatint, majd az egyik felébe bele keverjük az olvasztott csokit és a vajat. Az alsó lapra kenjük a csokis habot, majd a fehéret. A tetejére rakjuk a piskóta lapot és olvasztott csokival bevonjuk, megjelöljük a kockák helyét.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 170301
Hónap: 1524
Nap: 42