Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orleans szelet

 Hozzávalók:

30 dk liszt, 10dk porcukor, 20 dk vaj, 1 db tojás,

A hozzávalókat összedolgozzuk, és háromfelé osztjuk. 3 mm vastagra, és 12 cm szélesre kinyújtjuk, és tepsi hátán kisütjük. Sütés előtt villával megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel a tészta. A meleg lapokat lekvárral megkenjük és összeragasztjuk.

A tetejére:

20 dk porcukor 2 ek kakaó, 4 ek meleg víz, 5 dk vaj

 

A cukrot a kakaóval kikeverjük és a forró vizet beledolgozzuk és a puha vajjal kikeverjük Ráöntjük a süti tetejére. Sokáig eláll

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 186944
Hónap: 2056
Nap: 73