Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Orleans szelet

 Hozzávalók:

30 dk liszt, 10dk porcukor, 20 dk vaj, 1 db tojás,

A hozzávalókat összedolgozzuk, és háromfelé osztjuk. 3 mm vastagra, és 12 cm szélesre kinyújtjuk, és tepsi hátán kisütjük. Sütés előtt villával megszurkáljuk, hogy ne púposodjon fel a tészta. A meleg lapokat lekvárral megkenjük és összeragasztjuk.

A tetejére:

20 dk porcukor 2 ek kakaó, 4 ek meleg víz, 5 dk vaj

 

A cukrot a kakaóval kikeverjük és a forró vizet beledolgozzuk és a puha vajjal kikeverjük Ráöntjük a süti tetejére. Sokáig eláll

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 2
Összes: 183434
Hónap: 1252
Nap: 51