Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Török sajttekercs

Hozzávalók:

4 ek liszt,4 dk vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, só, szerecsendió, petrezselyem, 10-10 dk parmezán és füstölt sajt 1 cs réteslap, kevés olaj

A vajból, lisztből tejjel sűrű besamelt készítünk, amit fűszerezünk sóval, borssal, szerecsendióval. Reszelt sajtokat is és a tojásokat is bele dolgozzuk, ha már kihűlt.

 

A réteslapból kettőt egymásra rakunk, és a közüket megkenjük olajjal. 10 cm csíkokat vágunk, ráhalmozzunk a sajtos töltelékből és háromszög alakban végighajtogatjuk, vagy a két szélét behajtva feltekerjük. Olajozott tepsibe rakjuk és forró sütőben pirosra sütjük

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36