Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tepertős pogácsa

Hozzávalók:

1 kg liszt, 1 db tojás, só, 1 ek ecet, 1 k zsír, 5 dk élesztő tejben felfuttatva, 

50 dk darált tepertő,

A hozzávalókból kelt tésztát készítünk, kivéve a tepertőt.

Hagyjuk megkelni, majd kinyújtjuk és rákenjük a tepertőt.

Hajtogatjuk, 30 perc pihentetéssel 3–szor.

Majd kinyújtjuk, a tetejét becsíkozzuk, késsel kiszaggatjuk.

Hagyjuk kicsit kelni és előmelegített sütőben megsütjük.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178427
Hónap: 937
Nap: 43