Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajtos

Hozzávalók:
50 dk liszt, 25 dk margarin, 1-2 ek tej, 2 db tojás, 2 dl tejföl, 1 tk só, 1 cs szalalkáli, 25 dk sajt,
+ tojás
A szalakálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk.
Kétfelé osztva készítjük, és 1 cm vastag lapot nyújtunk belőle.
Tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk, derelye vágóval csíkokat vágunk.
Zsírozott tepsiben megsütjük. Lehet belőle perecet is szaggatni.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 173940
Hónap: 1799
Nap: 64