Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sajtos

Hozzávalók:
50 dk liszt, 25 dk margarin, 1-2 ek tej, 2 db tojás, 2 dl tejföl, 1 tk só, 1 cs szalalkáli, 25 dk sajt,
+ tojás
A szalakálit a tejben feloldjuk és a többi hozzávalóval jól összegyúrjuk.
Kétfelé osztva készítjük, és 1 cm vastag lapot nyújtunk belőle.
Tojással megkenjük, és reszelt sajttal megszórjuk, derelye vágóval csíkokat vágunk.
Zsírozott tepsiben megsütjük. Lehet belőle perecet is szaggatni.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 168900
Hónap: 1191
Nap: 55