Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Grissini

Hozzávalók:

50 dk liszt, 3 dl melegvíz, 1 tk cukor vagy méz, 2,5 dk élesztő, 3 ek olaj, 1,5 tk só, bors, oreganó, kenyérfűszer, kömény, darabolt hagyma, zúzott fokhagyma stb. ( bármilyen ízesítő, amit szeretünk)

A hozzávalókból kelt tésztát készítünk és hagyjuk kicsit kelni. Kinyújtjuk a tésztát ujjnyi vastagra és ujjnyi csíkokat vágunk belőle. Eldaraboljuk és vékony rudakat sodrunk belőle, amit olajjal megkenünk és  sóval, szezámmagba és lenmagba, köménymagba, szotyolába forgatjuk. Kicsit hagyjuk kelni és forró sütőben megsütjük. Jól záródó dobozban sokáig eláll.

grissini.jpg

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36