Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mézespuszedli 2.

Hozzávalók:
76 dk liszt, 34 dk porcukor, 5 dk margarin, 4 tojás, 2 kk szódabikarbóna, 4 ek olvasztott méz, fahéj, szegfűszeg őrölve

A hozzávalókat összekeverjük, de csak egy egésztojást és 3 sárgáját használunk, és hagyjuk állni egy napot. Másnap golyókat formálunk, és zsírozott tepsiben kisütjük.

Máz:
30 dk cukor, 3 tojáshabja gőz felett felverjük, és a puszedliket beleforgatjuk, a tepsire visszarakva hagyjuk száradni.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178427
Hónap: 937
Nap: 43