Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kossuth kifli

Hozzávalók:
13 dk vaj, 25 dk cukor, 5 tojás, 2 dk élesztő, 20 dk liszt, vágott dió

A tojás sárgákat a cukorral, vajjal és az elmorzsolt élesztővel kikeverem, majd felverem habnak a fehérjéket.

A lisztet és a habot beledolgozzuk a tésztába.

Zsírozott lisztezett tepsibe öntjük a tetejére vágott diót szórunk, sütjük.

Ha kész pogácsa szaggatóval félhold alakúra szaggatjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 173940
Hónap: 1799
Nap: 64