Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kossuth kifli

Hozzávalók:
13 dk vaj, 25 dk cukor, 5 tojás, 2 dk élesztő, 20 dk liszt, vágott dió

A tojás sárgákat a cukorral, vajjal és az elmorzsolt élesztővel kikeverem, majd felverem habnak a fehérjéket.

A lisztet és a habot beledolgozzuk a tésztába.

Zsírozott lisztezett tepsibe öntjük a tetejére vágott diót szórunk, sütjük.

Ha kész pogácsa szaggatóval félhold alakúra szaggatjuk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Online: 1
Összes: 179666
Hónap: 1208
Nap: 38