Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kecskeméti meggyes

Hozzávalók:
25 dk porcukor, 10 dk margarin, 3 tojás, 30 dk liszt, 2 dl tej, 1 cs sütőpor, magozott meggy

A tojás sárgákat a puha vajjal és a cukorral kikeverjük. A tojások fehérjét habbá verjük, és óvatosan bele dolgozzuk a tojások sárgájába, majd a sütőporos lisztet és a tejet is hozzá adjuk. Vajazott lisztezett, vagy sütő papírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejére magozott meggyet szórunk.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178548
Hónap: 954
Nap: 38