Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kecskeméti meggyes

Hozzávalók:
25 dk porcukor, 10 dk margarin, 3 tojás, 30 dk liszt, 2 dl tej, 1 cs sütőpor, magozott meggy

A tojás sárgákat a puha vajjal és a cukorral kikeverjük. A tojások fehérjét habbá verjük, és óvatosan bele dolgozzuk a tojások sárgájába, majd a sütőporos lisztet és a tejet is hozzá adjuk. Vajazott lisztezett, vagy sütő papírral bélelt tepsibe öntjük, a tetejére magozott meggyet szórunk.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36