Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fahéjas banánkenyér

Hozzávalók:

20 dl liszt, 2 tojás, 15 dk cukor, 18 dk olvasztott vaj, 2 nagyobb banán 1 tk őrölt fahéj, 1,5 tk sütőpor, csipet só

A banánokat villával össze törjük, a tojásokat hozzáadjuk. Habverővel felverjük és a többi hozzávalót is bele dolgozzuk. Vajazott lisztezett püspök kenér formába öntjük és tűpróbáig sütjük.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Statisztika

Online: 2
Összes: 180713
Hónap: 1337
Nap: 64