Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fahéjas banánkenyér

Hozzávalók:

20 dl liszt, 2 tojás, 15 dk cukor, 18 dk olvasztott vaj, 2 nagyobb banán 1 tk őrölt fahéj, 1,5 tk sütőpor, csipet só

A banánokat villával össze törjük, a tojásokat hozzáadjuk. Habverővel felverjük és a többi hozzávalót is bele dolgozzuk. Vajazott lisztezett püspök kenér formába öntjük és tűpróbáig sütjük.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178548
Hónap: 954
Nap: 38