Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Citromos kevert

Hozzávalók:
25 dk liszt, 16 dk cukor, 12 dk margarin, 4 db tojás, 1cs sütőpor, 1 citrom héja, pár csepp leve

A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a margarinnal. A fehérjéket habbá verjük és a liszt után beleforgatjuk a vajas tésztába. Zsírozott, lisztezett tepsiben sütjük.
Lehet készíteni különböző ízesítéssel is.

Almás:
1-2 reszelt almával és fahéjjal ízesítve.
Mákos:
1 marék mák megdarálva, ha szükséges tejjel lazítva, meggyszemekkel meghintve.
Narancsos:
1 narancs héja és leve 1 cs vanília, 1-2 ek rumaroma

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 181993
Hónap: 1056
Nap: 30