Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szilvás lepény

Hozzávalók:
50 dk liszt, 3 dk élesztő, tej, 1 tojás, 10 dk cukor, csipet só, kevés olaj

A tejet meglangyosítjuk, és az élesztőt belemorzsoljuk, felfuttatjuk. Összedolgozzuk a tojással, és a többi hozzávalóval. Kelesztjük kb: félórát, majd zsírozott tepsibe terítjük és félbe vágott szilvákkal kirakjuk a tetejét. Kicsit hagyjuk kelni. Hideg sütőben kezdjük el sütni. Sütés után fahéjas porcukorral meghintve tálaljuk.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 180897
Hónap: 1349
Nap: 46