Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szalagos fánk

Hozzávalók:
50 dk liszt, 1ek porcukor, 5 dk vaj, 2 db tojássárga, 3 dl tej, csipet só, 3 dk élesztő
1 pohárka rum

Jól kidolgozott lágy kelt tésztát készítünk. Másfél szeresére kelesztjük, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, szaggatjuk és hagyjuk még kelni fél órát. Olajat forrósítunk és megsütjük a fánkokat úgy, hogy a deszkán fekvő fánk felső fele kerüljön bele elsőre az olajba. Sütés elején lefedve süssük a fánkokat. Porcukorral meghintve tálaljuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36