Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lábatlan

Hozzávalók:

3 dl tej, 1 élesztő, 4 k. cukor, citromhéja, pici só, 2 tojás, 3-4 kanál olvasztott zsír, liszt

A hozzávalókat öszzedolgozzuk. Liszt amit felvesz, nokedli sűrűségű legyen a tészta állaga, zsírozott tepsibe terítjük. Kelesztjük magozott meggyel megszórjuk, hideg sütőbe kezdjük sütni, így még kelni fog egy kicsit. Porcukorral meghintve tálaljuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178427
Hónap: 937
Nap: 43