Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holland húsvéti kalács

Hozzávalók:
50 dk liszt, 5 dk porcukor, 10 dk vaj, 2 db tojás, tej, só, 4 dk élesztő, vanília, 10 dk mazsola,

Az élesztőt felfuttatjuk kevés tejben, a vajat felolvasztjuk. Kelt tésztát készítünk a hozzávalókból. Kelesztjük és gyűrű formájú sütőben sütjük meg. Az asztalon díszes tojásokat állítunk a gyűrűforma közepébe.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 168900
Hónap: 1191
Nap: 55