Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Holland húsvéti kalács

Hozzávalók:
50 dk liszt, 5 dk porcukor, 10 dk vaj, 2 db tojás, tej, só, 4 dk élesztő, vanília, 10 dk mazsola,

Az élesztőt felfuttatjuk kevés tejben, a vajat felolvasztjuk. Kelt tésztát készítünk a hozzávalókból. Kelesztjük és gyűrű formájú sütőben sütjük meg. Az asztalon díszes tojásokat állítunk a gyűrűforma közepébe.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 181993
Hónap: 1056
Nap: 30