Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túrógaluska meggyszósszal

Galuskához:

25 dk túró, 8 dk liszt, 2 tojássárga és a fehérje habnak, 4dk búzadara, 2 dk cukor

A túrót áttörjük beledolgozzuk a cukrot és a tojások sárgáját, lisztet és a búzadarát. Utána óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Forró vízbe kanállal gombócokat szaggatunk. Majd kiszedjük egy tálba . Meggyszósszal nyakon öntve tálaljuk.

Meggyszósz:

1 üveg meggybefőtt, 1cs vanília puding, tej, cukor ízlés szerint, csipet fahéj ,2 db szegfűszeg

A meggyet kimagozzuk és a levével együtt felfőzzük, annyi vízzel pótolva, hogy bőven ellepje a meggyet. Ízesítjük, majd a pudingporral behabarjuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 170301
Hónap: 1523
Nap: 42