Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Túrógaluska meggyszósszal

Galuskához:

25 dk túró, 8 dk liszt, 2 tojássárga és a fehérje habnak, 4dk búzadara, 2 dk cukor

A túrót áttörjük beledolgozzuk a cukrot és a tojások sárgáját, lisztet és a búzadarát. Utána óvatosan beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Forró vízbe kanállal gombócokat szaggatunk. Majd kiszedjük egy tálba . Meggyszósszal nyakon öntve tálaljuk.

Meggyszósz:

1 üveg meggybefőtt, 1cs vanília puding, tej, cukor ízlés szerint, csipet fahéj ,2 db szegfűszeg

A meggyet kimagozzuk és a levével együtt felfőzzük, annyi vízzel pótolva, hogy bőven ellepje a meggyet. Ízesítjük, majd a pudingporral behabarjuk.

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 4
Összes: 188883
Hónap: 2461
Nap: 90