Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tiramisu

Hamis tiramisu

Hozzávalók:

½ cs zselatin, 1 natúr vakrém, 3 tojás (csak frissből!), 15 dk cukor, 1 cs babapiskóta, 2 dl kávé, rumaroma, kakaópor a tetejére.

A zselatint 1 dl vízben felfőzzük, és hűtjük. A tojások sárgáját a vajkrémmel és a cukorral kikeverjük, és a tojások habbá vert fehérjét is óvatosan beleforgatjuk. A kihűlt zselatint is bele dolgozzuk. A kávéba beleöntjük a rumaromát és cukrozzuk. Ebbe mártjuk a piskótákat. Üvegtálba lerakjuk és krémet kanalazunk rá. Megint egy sor mártogatott piskóta és újra krém. Hűtőben dermesztjük és kakaóporral meghintjük tálalás előtt a tetejét.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 171495
Hónap: 1679
Nap: 67