Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Málna-rizs

Hozzávalók:
0,5 l tej, 2 dl rizs, 3-4 ek cukor, 2 cs vanília, 0,5 l tej, 1 cs málnapuding, málnaszemek

A rizst kevés vízben felrakjuk főzni és a tejjel fel-felöntve készre főzzük. A fele cukorral és vaníliával ízesítjük. A pudingport megfőzzük a tejjel a maradék cukorral ízesítve. Üvegpoharakba rétegezzük, a tetejét málnaszemekkel rakjuk ki. Csoki szósszal és tejszínnel díszíthetjük.
 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36