Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Short bread

Skót keksz
Hozzávalók:
50 dk liszt, 20 dk porcukor, 50 dk vaj,

13 dk mandula, 3 tojás fehérje, 1 cs vanília

A szobahőmérsékletű vajba belekeverjük a cukrot, és a vaníliát a tojások fehérjét.

Bele dolgozzuk a lisztet és a tésztát pár órára a hűtőbe rakjuk pihenni.

Hűtés után szaggatjuk, különböző formákra.

Lekvárral összeragaszthatjuk, vagy csokoládéba márthatjuk.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Január >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 178427
Hónap: 937
Nap: 43