Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Short bread

Skót keksz
Hozzávalók:
50 dk liszt, 20 dk porcukor, 50 dk vaj,

13 dk mandula, 3 tojás fehérje, 1 cs vanília

A szobahőmérsékletű vajba belekeverjük a cukrot, és a vaníliát a tojások fehérjét.

Bele dolgozzuk a lisztet és a tésztát pár órára a hűtőbe rakjuk pihenni.

Hűtés után szaggatjuk, különböző formákra.

Lekvárral összeragaszthatjuk, vagy csokoládéba márthatjuk.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 167550
Hónap: 1330
Nap: 36