Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hólabda

Hozzávalók:

40 dk liszt, 3 k porcukor, 20 dk margarin, 6 db tojássárgája, sütőpor,

Összegyúrjuk és kinyúltjuk, kis pogácsákat szaggatunk belőle.

Tetejére:

6 tojásfehérje, 30 dk cukor, 30 dk darált dió,

A fehérjéket habbá verjük a cukorral és a dióval. A pogácsák tetejére nyomjuk vagy halmozzuk és megsütjük. Kisülés után lekvárral összeragasztjuk, és vaníliás porcukorral meghintjük

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Statisztika

Online: 1
Összes: 180897
Hónap: 1349
Nap: 46