Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fahéjas-mandulás tallér

Hozzávalók:

25 dk liszt, 25 dk cukor, 15 dk vaj, 3 db tojás, 25 dk őrölt mandula, 1 tk fahéj, 1 cs vanília

A vajat a cukorral sé a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert mandulát és a többi hozzávalót. Legalább két órát hűtjük, majd 3mm vastagra kinyújtjuk és korongokat szaggatunk. Vajazott tepsibe rakjuk, a tetejét tojással megkenjük, szórhatunk rá mandulát, és világosra sütjük.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 170301
Hónap: 1524
Nap: 42