Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fahéjas-mandulás tallér

Hozzávalók:

25 dk liszt, 25 dk cukor, 15 dk vaj, 3 db tojás, 25 dk őrölt mandula, 1 tk fahéj, 1 cs vanília

A vajat a cukorral sé a tojásokkal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a liszttel elkevert mandulát és a többi hozzávalót. Legalább két órát hűtjük, majd 3mm vastagra kinyújtjuk és korongokat szaggatunk. Vajazott tepsibe rakjuk, a tetejét tojással megkenjük, szórhatunk rá mandulát, és világosra sütjük.

 

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 186944
Hónap: 2056
Nap: 74