Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalszem

Hozzávalók:

 
30 dk liszt, 12 dk cukor,15 dk vaj, 1 db tojássárga, 10 dk kókusz, 1 narancs és citrom héja, lekvár, porcukor, vanília a szóráshoz
 
A tojássárgát a vajjal és a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót is bele dolgozzuk, hűtőben kicsit pihentetjük. 20 db gombócot formálunk belőle. Fakanál nyelével mélyedést nyomunk és lekvárral feltöltjük, majd megsütjük a sütiket. Porcukorral meghintve tálaljuk. Tölthetjük pudinggal, mogyorókrémmel, csokival is.
 

angyalszem--2-.jpg

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Október >>
<< 2018 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Statisztika

Online: 1
Összes: 186944
Hónap: 2057
Nap: 80