Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalszem

Hozzávalók:

 
30 dk liszt, 12 dk cukor,15 dk vaj, 1 db tojássárga, 10 dk kókusz, 1 narancs és citrom héja, lekvár, porcukor, vanília a szóráshoz
 
A tojássárgát a vajjal és a cukorral habosra keverjük, majd a többi hozzávalót is bele dolgozzuk, hűtőben kicsit pihentetjük. 20 db gombócot formálunk belőle. Fakanál nyelével mélyedést nyomunk és lekvárral feltöltjük, majd megsütjük a sütiket. Porcukorral meghintve tálaljuk. Tölthetjük pudinggal, mogyorókrémmel, csokival is.
 

angyalszem--2-.jpg

 
 

 


Utolsó kép


Admin


Facebook


Levelezőlista




Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2017 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Statisztika

Online: 1
Összes: 170301
Hónap: 1525
Nap: 42